Quinty van der Geest in a flannel

Wie is Quinty van der Geest?

Hoi, dat ben ik! Aangenaam. Ter verduidelijking: de vrouw op alle foto’s hier 🙂

Een Nederlandse singer/songwriter van 21 jaar met een gedrevenheid voor muziek en op het podium staan. Dat is iets wat ik al heel lang heb. Het gevoel is te sterk en ik zie mezelf simpelweg niks anders doen. 

 “I can’t live an ordinary life, when I feel like the extraordinary is waiting for me”

Mijn stem is mijn merk

Elke keer als ik zing of praat met iemand, maakt diegene een opmerking over hoe fijn mijn stem is. Dit gaf mij een teken om meer met mijn stem te gaan doen. Zingen is iets wat ik echt al mijn hele leven doe, maar ik wilde meer doen met mijn stem.

Daarom ben ik ook te boeken als spreker met het onderwerp ‘feel to be real’. Mijn levensmotto wat ik nu zo’n 7 jaar naleef en voel dat het wat voor anderen kan betekenen. In mijn talks zing ik ook mijn muziek, om het verhaal te onderbouwen en het zorgt voor een mooie sfeer.

Het is mijn droom om te kunnen leven van de verhalen die ik vertel. Al mijn nummers zijn geschreven op een manier dat iedereen zijn of haar eigen betekenis eraan kan koppelen. Ik ben gek op het gebruiken van metaforen, spelen met woorden en teksten begrijpbaar maken op verschillende manieren.

 

 

Het podium is waar ik thuis hoor.

Het maakt niet uit wat voor podium of hoe groot, het podium is waar ik thuis hoor. Of het nu met mijn muziek is, zichtbaar zijn op social media, mijn talks of door de plannen die ik heb voor de toekomst.

Alles komt met een touch van ‘Quinty’. Ik pas mijn romantiek toe om kwetsbaar en authentiek te blijven. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en muziek te maken. Het gaat mij om het beste eruit te halen en de vlammen in mijn hart die ik krijg wanneer ik doe waar ik van houd.

“Feel to be real”

Quinty looking away