Quinty van der Geest in a flannel

Wie is Quinty van der Geest?

Hoi, dat ben ik! Aangenaam kennis te maken. Momenteel ben ik de wereld aan het rondreizen met mijn gitaar, terwijl ik mijn busines bouw. Tot oktober 2023 bevind ik me in plekken als Azië, Verenigde Staten, Europa en Canada.

Een Nederlandse singer/songwriter met een gedrevenheid voor muziek en op het podium staan. Dat is iets wat ik al heel lang heb. 

 “I can’t live an ordinary life, when I feel like the extraordinary is waiting for me”

Mijn stem is mijn merk

Elke keer als ik zing of praat met iemand, maakt diegene een opmerking over hoe fijn mijn stem is. Dit gaf mij een teken om meer met mijn stem te gaan doen. Zingen is iets wat ik echt al mijn hele leven doe, maar ik wilde meer doen met mijn stem. 

Daarom begon ik met het uploaden van een vlog, elke zondag, op mijn YouTube kanaal. In mijn vlogs combineer ik mijn muziek met mijn avontuur door het leven. Ik laat verschillende perspectieven zien in het ondernemerschap en het pad dat ik volg. 

Het is mijn droom om te kunnen leven van de verhalen die ik vertel. Al mijn nummers zijn geschreven op een manier dat iedereen zijn of haar eigen betekenis eraan kan koppelen. Ik ben gek op het gebruiken van metaforen, spelen met woorden en teksten begrijpbaar maken op een net wat andere manier. 

Mijn stem kan ik op nog meer manieren inzetten en dat deed ik door ‘Quinty’s Podacast te maken. In Februari 2023 ging de eerste aflevering online. Een podcast over mijn ervaringen als singer/songwriter, mijn wereldreis, ondernemerschap en de dingen die ik leer opweg naar het podium.

 

Het podium is waar ik thuis hoor.

Het maakt niet uit wat voor podium of hoe groot, het podium is waar ik thuis hoor. Of het nu met mijn muziek is, mijn vlogs, zichtbaar zijn op social media of door de plannen die ik heb voor de toekomst.

Alles komt met een touch van ‘Quinty’. Ik pas mijn romantiek toe om kwetsbaar en authentiek te blijven. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en muziek te maken. Het gaat mij om het beste eruit te halen en de vlammen in mijn hart die ik krijg wanneer ik doe waar ik van houd.

“Feel to be real”

Quinty looking away